EPILEREN

Epileren wenkbrauwen €12,50

VERVEN

Verven  wimpers €12,50

HARSEN

Harsen bovenlip of bovenlip en kin €12,50

Manuele lymfe drainage gezicht 

Het lymfevatenstelsel zorgt ervoor dat over-tollige stoffen wordt afgevoerd en tegelijker-tijd ons immuunsysteem wordt gestimuleerd. De manuele lymfedrainage bevordert de af-voer van deze stoffen die niet in het lichaam thuishoren. Manuele lymfedrainage vindt

altijd in kuurverband plaats.  €52,50


Bellabaci Cupping gelaat en lichaam

Deze is een gemorderniseerde en vereenvoudige versie van de oude traditionele Chinese cupping theraie. We kunnen met deze massage cosmetisch en therapeutisch werken. Hiervoor gebruiken wij medicinale vacuum cups. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijke bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze behandeling is ook in vele massages te intergreren. Vraag naar de mogelijkheden.

Microneedling

Bij een microneedling behandeling worden gecontroleerde microkanaaltjes in de bovenste huidlaag aangebracht. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing en uiteindelijk een nieuwe structuur in optimale conditie.

Klein oppervlakte plaatselijk (bijv. litteken)

€ 55,00
Middelgroot oppervlakte (kin-kaaklijn,

voorhoofd) Groot oppervlakte (hele gelaat +

hals) € 75,00

Bindweefsel los massage

Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag van de huid. De doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd en de huid wordt aangezet tot cel vernieuwing, versteviging en de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Bindweefselmassage geeft het beste effect als het in kuurverband wordt toegepast.  Vraag naar de voorwaarden!  €60,-

Aromabrasie

Kuur van 6 behandelingen €185,00

Aromabrasie is een 100% natuurlijk alternatief met essentiële oliën voor een microderma-brasiebehandeling. Aromabrasie is een dieptepeeling die de hoornlaag van de huid verdund. Fijne rimpels worden vager, pigmentvlekken vervagen, grove poriën worden fijner en de productie van collageen en elastine neemt ook toe waardoor uw huid glad aanvoelt en fris uitziet.
Een aromabrasie behandeling is alleen mogelijk van oktober t/m april (afhankelijk van de zonkracht.)

De behandeling kan ook worden ingezet als intensieve acne behandeling. Als u aanvullend bent verzekerd wordt de acne behandeling mogelijk door uw ziektekostenverzekering vergoed.Vraag dit aan uw ziektekostenverzekeraar.

U kunt ook een aromabrasie behandleing los boeken. €60,-