Basis Persoonlijk gezichtsbehandeling

Reinigen, diepte reiniging verwijderen onzuiverheden en milia's. Modeleren wenkbrauwen eventueel harsen bovenlip en kin. Masker en afsluiten met serum en dagverzorging. Tijdens de behandeling wordt de behandeling besproken en afgestemd op de behoefte en welzijn van de huid. €65,-.

Persoonlijk behandeling extra

Dubbele Reiniging, diepte reiniging afgestemd op de huid, verwijderen onzuiverheden, modeleren vanwenkbrauwen harsen bovenlip en of kin, Masker afgestemd op de behoefte van de huid,  gezichts massage. Tijdens de behandelingwordt de behandeling besproken en afgestemd op de behoefte en welzijn van de huid. €75,-.


Gezichts wellness behandeling

Welkomst massage, dubbele reiniging, dubbele diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, milia's, harsen bovelip en kin. Decolleté behandeling. Intensieve nekschouder- decolleté en gelaatsmassage. Indien de huid het toelaat bindweefsel gezichtsmassage. Tijdens het masker of pakking mag u genieten van een heerlijke hand of massage van de armen. €85,-

Acne behandeling

Intensieve reiniging van de huid € 57,50 (tot 18 jaar)
Intensieve reiniging van de huid € 68,00 (vanaf 18 jaar incl. modeleren wenkbrauwen €75,-.)

Dit is een intensieve reiniging voor mensen met acne. Het behandelplan wordt vooraf met u besproken. Op basis van de huidanalyse wordt geadviseerd welke behandeling voor een goed resultaat noodzakelijk is. Bent u aanvullend bent verzekerd dan kan de acnebehandeling worden vergoed door uw ziektekostenverzekering. Raadpleeg hiervoor de polis van uw ziektekostenverzekeraar.